Nervos Airdrop

AIRDROP Type

MEDIUM

Difficulty
Listed on CoinMarketCap
Nervos
(5/5)
Value: $4.25
Ends in 17 days
297 Views

Tasks for Nervos airdrop:

KYC is required

Ticker: CKB

Tokens per airdrop: 425
WOW, such value!

Platform: OWN

Publish date: March 4, 2021

Check/uncheck this airdrop as DONE

How to get Nervos airdrop:

The Nervos Network is an open-source public blockchain ecosystem and collection of protocols creating the foundation for a universal internet-like public network. The Nervos Network solves segregation into different ecosystems with poor interoperability by offering a suite of integrated solutions that allow the developer to build Universal Apps.

Nervos airdrop is one of the excellent CoinMarketCap airdrops. To get an airdrop you will need to have a KYC account on Binance and answer the quiz question. Quiz questions are provided below. Those kinds of airdrops can be pretty lucrative. For recent The Sandbox airdrop, you could get 250 SAND tokens currently worth more than 100 USD.

Step-by-step guide on how to get Nervos airdrop:

  1. Log in or sign up to CoinMarketCap
  2. You will also need a Binance account with the KYC completed. If you don’t have it you can create it here
  3. After login to CoinMarketCap go to the airdrop page
  4. Follow the steps and submit your info
  5. Instructions on how to find a Binance ID are here
  6. Answer quiz questions with answers below
  7. You will get 425 CKB tokens currently worth $4.25

1. Question: What is the total supply of CKB tokens?
Answer: 30,871,315,121

2. Question: What is the full name of the Layer 1 Blockchain of the Nervos Network?
Answer: Common Knowledge Base

3. Question: What consensus algorithm does the Nervos Network use?
Answer: Proof of work (PoW)

4. Question: What three features can be attributed to the Nervos Blockchain?
Answer: open-source, permissionless and Proof of Work secured

5. Question: The Nervos Blockchain is purposefully built for optimal…
Answer: Layer 2 development and scaling.

6. Question: What is the name of the Nervos Native Token?
Answer: The Ckbyte

7. Question: Nervos Native Token can be used for…
Answer: Store of Value

8. Question: The Nervos DAO acts as an…
Answer: Inflation shelter from secondary issuance

Follow us on Twitter, join our Telegram channel, or like us on Facebook to receive new airdrops and help us build a community!
Nervos Airdrop
AIRDROP VALUE
$4.25
REFERRAL AWARD
N/A
TOKENS PER CLAIM
425 CKB
MAX PARTICIPANTS
Unlimited

Nervos - Project information:

Total supply: 30,871,315,121 CKB